Ingrediente
Mod de preparare
Timpul de preparare al acestei rețete este ușor mai mare, dar rezultatul merită efortul.
Pasul 1. Rade fin 100 g de morcovi, amestecă-i cu un sfert de linguriță de sare.
Pasul 2. Bate untul cu mixerul timp de 2 minute, apoi adaugă morcovul ras și omogenizează.
Pasul 3. Spală peștele și pune câte o crenguță de rozmarin înăuntru.
Pasul 4. Taie restul de morcovi și țelina în felii, amestecă-le cu uleiul și condimentează cu sare și piper.
Pasul 5. Pune legumele pe foaie de copt într-o tavă, pune deasupra păstrăvul. Peste fiecare pește pune câte o lingură de unt cu morcov.
Pasul 6. Coace 25 de minute, în cuptorul preîncălzit la 220°C.
Servește peștele cu legumele pasate și restul de unt cu morcovi.
Descarca aplicatia Selgros și bucură-te de toate ingredientele necesare pentru a face oricare dintre rețetele pe care ți le-am prezentat mai sus.