Ingrediente
Mod de preparare
O rețetă delicioasă, cu un sos de carne consistent și aromat. Ai nevoie de puțină răbdare și, desigur, de cele mai bune ingrediente.
Descarca aplicatia Selgros, întocmește o listă de cumpărături și vino să le ridici din locul preferat al pasionaților de gastronomie.
Pasul 1. Intr-o cratiță mare, la foc mediu, prăjește pancetta în uleiul de măsline.
Pasul 2. Adaugă ceapa, morcovul, țelina, usturoiul și rozmarinul și lasă-le pe foc 10 minute, amestecând până când legumele se înmoaie.
Pasul 3. Mărește focul, adaugă carnea și rumenește-o pe toate părțile.
Pasul 4. Adăugă roșiile în sos, busuiocul tocat, oregano, foi de dafin, cele 2 linguri de piure de roșii, cubul de supă de vită, ardeiul iute tocat, vinul și roșiile cherry. Amestecă folosind o lingură de lemn și zdrobind bine roșiile. Adu sosul la fierbere și lasă-l la foc mic, acoperit cu un capac, timp de 75 de minute, amestecând din când în când.
Pasul 5. Adaugă 75 g parmezan ras, asezonează și amestecă bine sosul.
Pasul 6. Când sosul e aproape gata, pregătește pastele, urmând instrucțiunile de pe ambalaj.
Pasul 7. Scurge pastele, amestecă-le cu sosul și servește-le cu parmezan ras și frunze de busuioc.